Camper Navigatie Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugeot Boxer

Ben je op zoek naar Camper Navigatie voor jouw Fiat Ducato, Citroen Jumper of Peugeot Boxer? De vakantietijd komt er weer aan en je bent misschien al volop bezig met plannen en boeken. Maar of je nu vooraf je reis vastlegt of op de bonnefooi gaat, het is belangrijk om een goede navigatie te hebben.

Met speciale campernavigatie weet je zeker dat dat je relaxed op de plaats van bestemming aankomt. Avonturen beleven kan ook op een andere manier dan door 25 kilometer moeten omrijden omdat dat pittoreske weggetje toch niet helemaal camperproof bleek te zijn! 

Waarom speciale campernavigatie?

De Vision Naviceiver is speciaal ontworpen voor de Fiat Ducato, de Citroen Jumper en de Peugeot Boxer. Dit navigatiesysteem kan worden gemonteerd in het dashboard op de plaats van de originele radio. Het systeem heeft zowel een bluetooth- als een USB aansluiting.

Het systeem is speciaal gemaakt om in te spelen op de specifieke behoeften van bestuurders van campers, die toch anders zijn dan die van de gewone automobilist door de afmetingen van het voertuig en het doel van de camper.

Camper Navigatie Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugeot Boxer
Camper Navigatie Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugeot Boxer

Voorkom vervelende verrassingen onderweg

De meesten van ons hebben maar 3 weken de tijd voor een vakantie naar iets exotischer bestemmingen en zeker waar we onbekend zijn in de omgeving is het vervelend om voor verrassingen te komen staan in de vorm van een veerdienst voor alleen personenauto's, te lage tunneltjes en karrensporen of schuifspeldbochten die ongeschikt zijn voor campers, zaken waarop de camperrijder soms vastloopt bij het gebruik van een gewoon navigatiesysteem.

Het systeem is voorzien van een touchscreen met een eenvoudige, heldere bediening. De opstarttijd is erg kort en dat fijn want vijf minuten wachten op het laden van je navigatie duurt lang!

Voordelen van campernavigatie

De voordelen op een rijtje:

  • Je reist ontspannen. Geen zorgen over al dan niet geschikte wegen, verbindingen of doorrijhoogtes.
  • In tegenstelling tot een gewoon navigatiesysteem kan dit systeem netjes worden weggewerkt in het dashboard. Geen kans op verlies of beschadiging
  • 3 miljoen POI's, dus altijd betrouwbare informatie over de dichtstbijzijnde restaurants, tankstations en bezienswaardigheden. En niet te vergeten: kampeerplaatsen!
  • Uitbreiding mogelijk met o.a. digitale radio en voor- en achteruitrijcamera

In de Car & Hifi werd dit systeem getest in een Fiat Ducato. Op het gebied van prijs / prestatie presteerde dit systeem heel goed en werd beloond met een 'highlight' in de categorie 'Upper Class'.

Camper Navigatie Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugeot Boxer
Camperspecifieke navigatie

Wil je gebruik maken van onze kennis?

Dit geavanceerde systeem is geen gewone TomTom. Dit systeem moet worden ingebouwd in een specifiek voertuig als een camper. Hiervoor is kennis en vakmanschap nodig en die hebben wij in huis. Koopt je een campernavigatie bij ons, dan bouwen wij deze graag voor je in. Natuurlijk leggen wij ook graag uit hoe de navigatie bediend wordt als dit nodig is.

Kortom: wens je een navigatiesysteem dat op maat gesneden is voor jou en jouw camper, ingebouwd door professionals, zoek dan niet verder.

Afspraak maken voor onderhoud aan de camper?

Waarom Autoprofi Hoogeveen?

Autoprofi Hoogeveen is de camperspecialist van Noord-Nederland..

  • Heldere communicatie over tijdsduur en kosten, dit voorkomt onverwachtse kosten.
  • Montage geregeld terwijl je wacht (in de meeste gevallen, en anders organiseren wij een andere passende oplossing)
  • Wij geven vakkundig advies

Gerelateerde informatie

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. 

Of bel ons op 0528-231533