Onderhoud Hobby Campers (camper)

Voor het onderhoud aan je Hobby Camper kun je terecht bij Autoprofi Hoogeveen. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de inbouw van accessoires voor campers. Hobby is al vijftig jaar een begrip als het over mobiel reizen gaat. 

Niet vreemd, want deze duurzame campers zijn zeer veilig en modern. Hobby Campers zijn zeer geliefd onder reizigers. Dit, mede door de effectieve wijze waarop het moderne interieur, met alle nieuwste snufjes op een zeer functionele manier is ingebouwd. 

 

Goed onderhoud is essentieel

Goed onderhoud is van essentieel belang om zo lang mogelijk plezier te beleven van de camper. Bovendien ga je, bij goed en frequent onderhoud, ook met een gerust hart op stap. Je wilt in geen geval dat pech onderweg je vakantie verpest. Wij raden je aan om onderhoud tijdig te laten verzorgen. Onderaan de streep levert je dit tijd, energie en geld op.

Onderhoud Hobby Campers

Inbouw onderdelen Hobby Campers

Naast het onderhoud van de camper verzorgen wij ook de complete inbouw van camperaccessoires. Om je reis te vergemakkelijken of te verlichten zijn er tallozen vormen van apparatuur beschikbaar. Om schade te voorkomen kun je denken aan parkeersensoren of achteruitrijcamera's. Voor het comfort kun je denken aan dakairco of cruise control. 

In onze winkel vind je een assortiment met producten van diverse merken. Kom je bij ons langs in de winkel dan adviseren we je over prijs, kwaliteit en de juiste combinatie hierin. Indien je dit wenst verzorgen wij ook de complete inbouw.

 

Onderhoud Hobby

Je kunt bij ons terecht voor het volgende onderhoud:

Inbouw camper accessoires

Een overzicht van de onderdelen die wij inbouwen in Hobby Campers:

Afspraak maken voor onderhoud aan de camper?

Waarom Autoprofi Hoogeveen?

Autoprofi Hoogeveen is de camperspecialist van Noord-Nederland..

  • Heldere communicatie over tijdsduur en kosten, dit voorkomt onverwachtse kosten.
  • Montage geregeld terwijl je wacht (in de meeste gevallen, en anders organiseren wij een andere passende oplossing)
  • Wij geven vakkundig advies

Onderhoud aan diverse merken

Behalve het onderhoud aan de Hobby Campers verzorgen wij ook onderhoud van de: 

Gerelateerde informatie

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. 

Of bel ons op 0528-231533