Onderhoud Ford Transit (camper)

Voor het onderhoud aan je Ford Transit kun je terecht bij camperspecialist Autoprofi. Is je Ford Transit toe aan een onderhoudsbeurt? Zorg dat je op tijd bent zodat je niet halverwege de reis langs de weg komt te staan. Wanneer je Ford Transit een onderhoudsbeurt nodig heeft kun je kiezen uit een grote APK onderhoudsbeurt of voor een onderhoudsbeurt. Het is verstandig om voordat je een grote reis gaat maken met de Ford Transit, de camper eerst even te laten keuren. Veiligheid gaat voor alles. Wij verzorgen het onderhoud aan je camper, vervangen onderdelen en bouwen de nieuwste technische snufjes in tegen een scherpe prijs. 

Koppakking vervangen of distributieriem?

Een nieuwe distributieriem, een koplamp, een koppelingsplaat of de vering vervangen? Wij draaien er onze hand niet voor om. Door onze jarenlange ervaring in het onderhoud van campers kun je erop vertrouwen dat wij je camper rijklaar maken. Bij een grote beurt gaan wij doeltreffend te werk. Heb je aan beveiliging van de camper gedacht of aan een airco op het dak? Het kan de vakantie net even fijner maken. Ook de banden moeten het juiste profiel hebben voor een lange reis. De camper laten onderhouden is gewoon een must voor elke lange vakantie.

Onderhoud Ford Transit Camper

Inbouw van cruisecontrol bij de onderhoudsbeurt

Ga je op je vakantielocatie tv kijken in de camper? Dan heb je baat bij het inbouwen van een TV schotel met digitale ontvangers. Staat er iets anders al jaren op je verlanglijstje? Zoals de inbouw van cruisecontrol? Dan is het misschien een idee om nu tot de aanschaf over te gaan! 

Fris als een hoentje dankzij een onderhoudsbeurt

Is het weer tijd voor APK camperkeuring? Wij geven je camper een kleine of grote onderhoudsbeurt zodat hij moeiteloos slaagt. Mochten we tijdens deze beurten een probleem vaststellen met, bijvoorbeeld, de distributieriem, dan maken we ook dat vanzelfsprekend in orde. Je hoeft echter niet te wachten tot er problemen zijn. Heb je zelf twijfels bij de levensduur van bepaalde onderdelen? Of is het gewoon weer tijd om even bij te tanken. Kom even langs en wij vullen je airco of accu, die we eventueel ook vervangen, of vervangen remschijven en-blokken.

Review Autoprofi Hoogeveen

Onderhoud Ford Transit

Je kunt bij ons terecht voor het volgende onderhoud:

Inbouw camper accessoires

Een overzicht van de onderdelen die wij inbouwen:

Wil je gebruik maken van onze kennis?

Wie zijn Ford Transit door ons laat onderhouden, weet dat de prijs door ervaring scherp is en de gebruikte onderdelen de juiste zijn. Daarnaast kun je de extra technische snufjes in laten bouwen om de camper zo comfortabel in te richten voor een aangename vakantie. Je zult er jaren plezier aan beleven.

Afspraak maken voor onderhoud aan de camper?

Waarom Autoprofi Hoogeveen?

Autoprofi Hoogeveen is de camperspecialist van Noord-Nederland..

  • Heldere communicatie over tijdsduur en kosten, dit voorkomt onverwachtse kosten.
  • Montage geregeld terwijl je wacht (in de meeste gevallen, en anders organiseren wij een andere passende oplossing)
  • Wij geven vakkundig advies

Onderhoud aan diverse merken

Behalve het onderhoud aan de Ford Transit verzorgen wij ook onderhoud van de: 

Gerelateerde informatie

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. 

Of bel ons op 0528-231533