Onderhoud Renault Master (camper)

Voor het onderhoud aan je Renault Master kun je terecht bij camperspecialist Autoprofi. De Renault Master is een van de paradepaardjes in de sectie “lichte vracht” van Renault. Met zijn ruime afmetingen, tot zelfs 17 vierkante meter, en het gemak waarmee hij moeiteloos meer dan 2000 kilo vervoert, is het bovendien geen wonder dat er heel wat tot camper omgebouwde exemplaren rondrijden.

Zorgeloos de baan op

De Renault Master staat bekend als een rasecht werkpaard dat moeiteloos kilometer na kilometer vermaalt. Dat neemt natuurlijk niet weg dat ook een raspaard af en toe op controle moet en tijdig nazicht dus nooit verloren is. Daarvoor kan je een beroep doen op onze expertise. 

Onderhoud Renault Master Camper

Inbouw onderdelen Renault Master

Het is natuurlijk best mogelijk dat er helemaal niks mis is met jouw camper maar dat je hem, als trouwe vriend, graag enkel nieuwe snufjes gunt. Denk hierbij onder meer aan een recent model navigatiesysteem en/of parkeersensoren, zeker comfortabel bij de toch wel aanzienlijke afmetingen van de Renault Master Camper. Of wat dacht je van cruise control?

Ook niet mis voor je langeafstandstochten. Ga je heel ver en wil je graag wat extra bagage mee? Dan kies je voor de montage van een trekhaak. Voor de rustige avonden kan je dan weer kiezen voor een DAB met digitale radio en zelfs een TV schotel met digitale antenne. Om dit alles te laten werken zonder je accu te zwaar te belasten, monteren we desgewenst in een klap door ook zonnepanelen op jouw camper. Na al deze investeringen wordt jouw camper wel extra aantrekkelijk, meteen de reden waarom we met plezier een alarmsysteem monteren

Fris als een hoentje dankzij een onderhoudsbeurt

Is het weer tijd voor APK camperkeuring? Wij geven je camper een kleine of grote onderhoudsbeurt zodat hij moeiteloos slaagt. Mochten we tijdens deze beurten een probleem vaststellen met, bijvoorbeeld, de distributieriem, dan maken we ook dat vanzelfsprekend in orde. Je hoeft echter niet te wachten tot er problemen zijn. Heb je zelf twijfels bij de levensduur van bepaalde onderdelen? Of is het gewoon weer tijd om even bij te tanken. Kom even langs en wij vullen je airco of accu, die we eventueel ook vervangen, of vervangen remschijven en-blokken.

Review Autoprofi Hoogeveen

Onderhoud Renault Master

Je kunt bij ons terecht voor het volgende onderhoud:

Inbouw camper accessoires

Een overzicht van de onderdelen die wij inbouwen:

Wil je gebruik maken van onze kennis?

Kortom, op ons kan je rekenen voor het dagelijks onderhoud van zowel autotechnische als camper onderdelen én voor het inbouwen van zowat alles wat jij maar kan dromen.

Afspraak maken voor onderhoud aan de camper?

Waarom Autoprofi Hoogeveen?

Autoprofi Hoogeveen is de camperspecialist van Noord-Nederland..

  • Heldere communicatie over tijdsduur en kosten, dit voorkomt onverwachtse kosten.
  • Montage geregeld terwijl je wacht (in de meeste gevallen, en anders organiseren wij een andere passende oplossing)
  • Wij geven vakkundig advies

Onderhoud aan diverse merken

Behalve het onderhoud aan de Renault Master verzorgen wij ook onderhoud van de:  

Gerelateerde informatie

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. 

Of bel ons op 0528-231533