Dakairco of airco camper

Dakairco of gewone airco in je camper laten inbouwen. Automat Hoogeveen heeft de benodigde kennis in huis om je te helpen.

Je hebt besloten dat de laatste camperreis de laatste reis was zonder airco. Steeds weer baal je van de warmte in de camper en je wilt nu een structurele oplossing? Of misschien heb je een camper aangeschaft en wil je absoluut airco ingebouwd hebben?

Wij hebben twee oplossingen voor je:

  • Inbouw dakairco
  • Inbouw standaard airco

Wat doet de airco?

De airco zuigt warme lucht uit je camper. Deze lucht wordt gekoeld en vervolgens als koude lucht teruggeblazen. Dit geeft een koele, frisse omgeving, hoe warm het buiten ook mag zijn.

Inbouw airco of dakairco in camper

Inbouw dakairco

Een dakairco plaats je op het dak van je camper. Deze aircoconstructie maakt dankbaar gebruik van het principe dat koude lucht altijd daalt. Zo heb je een koude luchtstroom in je camper zonder het verlies van vermogen. Voordeel van de dakairco is dat je hier altijd profijt van hebt!

Inbouw gewone airconditioning

Je kunt ook kiezen voor de inbouw van gewone airco. Zet je de motor van je camper uit dan is je airco ook uitgewerkt. Een uitstekende oplossing voor de camperliefhebber die tijdens het rijden koele lucht wil.

Een gewone airco heeft twee keer per jaar een servicebeurt nodig. Hiermee voorkom je het stuklopen van de compressor. Ook maak je een einde aan muffe en ongezonde geuren die je airco voortbrengt.

De beste keuze voor jouw camper

Het team van Automat/Autoprofi Hoogeveen adviseert je over de beste keuze voor jouw camper. Kom rustig langs in onze winkel. Onder het genot van een kop koffie geven wij je uitgebreid over de mogelijkheden.

Airco laten inbouwen?

Wij helpen je graag!

Contact met Autoprofi Hoogeveen