Camper of Caravan banden? Natuurlijk MAXXIS bij Autoprofi

25 maart 2016

CAMPER – CARAVAN – AANHANGWAGENBANDEN BIJ AUTOPROFI

De lente staat weer voor de deur, dit betekent dat je caravan- of campervakantie ook weer uit de winterstalling komt! Zijn je banden aan vervanging toe? Wij hebben oa. Maxxis banden op voorraad, speciaal voor caravans en campers. Zo zorgen wij ervoor dat je helemaal klaar bent voor de zomer.

Maxxis Caravan en Camperbanden bij Autoprofi

Over Maxxis banden
Maxxis behoort tot de 10 grootste bandenfabrikanten ter wereld. Maxxis International streeft ernaar wereldwijd banden van topkwaliteit te leveren. Al meer dan 40 jaar levert Maxxis International kwalitatief hoogwaardige banden voor personenauto’s, lichte bedrijfswagens, caravans, campers fietsen, motorfietsen, ATV’s, aanhangwagens, karts, industriële voertuigen en maai- en groenonderhoudmachines en dat tegen een zeer betaalbare prijs.
Maxxis is een van de grootste en meest gerespecteerde bandenfabrikanten ter wereld. De banden zijn in ongeveer 180 landen leverbaar. Het merk is actief in Azië, Europa en Noord-Amerika produceert gemiddeld 100.000 banden/binnenbanden per dag!
De caravan- en aanhangwagenbanden van Maxxis staan bekend om hun hoge draagvermogen en ook is de prijs/kwaliteitsverhouding  erg gunstig.

Er zijn diverse profielen leverbaar, waaronder een speciale camperband. Informeer naar de beschikbaarheid van MAXXIS banden voor jouw auto, caravan of camper.

Heb je vragen? Bel of mail ons, 0528-231533 of hoogeveen@automat.nl of kom langs. De koffie staat altijd klaar!

bandenrange caravan en camper