Voor de inbouw en montage autoaccessoires en van andere auto/camper elektronica en ga je naar Automat Hoogeveen. Deze werkzaamheden zijn voor ons geen bijzaak. Dit is onze specialiteit!

Professionele werkplaats

Elke Automat/Autoprofi vestiging beschikt over een professionele werkplaats waar de producten die wij in de winkel verkopen ook gemonteerd  worden. Door constante scholing en jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis die nodig is om veilig aan een moderne auto te werken.

Wat je ook wil laten inbouwen, een nieuwe din-2 autoradio met navigatie of zonnepanelen op de camper, het maakt niet uit. Wij kunnen het allemaal omdat wij de specialisten zijn in het noorden voor auto's en campers.

montage autoaccessoires -- din 2 auto-navigatiesyteem

 

Online bestellen, lokaal inbouwen

Producten welke online gekocht worden kunnen ingebouwd worden bij een vestiging bij u in de buurt. We maken hierbij gebruik van een zo genaamde Installcard een super praktisch prepaid systeem voor het inbouwen van auto-elektronica.

Hoe werkt het?

Je koopt online een Installcard welke overeenkomt met de inbouw die voor jouw auto nodig is (v.b. autoradio inbouw, navigatie montage etc.), het tarief is inclusief de benodigde bekabeling en de arbeid zodat verrassingen achteraf vermeden worden. Online kun je gewoon bij een Automat/Autoprofi vestiging in de buurt een afspraak plannen. Alle Automat/Autoprofi vestigingen beschikken over de kennis welke nodig is voor een storingsvrije inbouw in een moderne auto.

 

Laat je auto accessoires inbouwen?

Contact met Autoprofi Hoogeveen