Beveiligen bedrijfswagen of camper

Je hebt een bedrijfswagen of een mooie camper vol met waardevolle spullen, die je niet kwijt wilt. Laat de wagen dan extra beveiligen door Autoprofi Hoogeveen.

Camper beveiligen

Beveiligen tegen Nachtmerrie

Kom je ’s morgens bij de auto en ontdek je dat deze compleet is leeggehaald. Al jouw gereedschap en andere spullen zijn eruit gehaald. Dit is de nachtmerrie voor veel ondernemers, vooral kleine zelfstandigen maar ook voor grotere bedrijven. Ook zij hebben vaak veel bedrijfswagens bij de weg die om praktische redenen bij werknemers voor de deur staan.

Je zet je voor 150% in voor je eigen bedrijf en daarom wil je je geen zorgen maken over de spullen in jouw bedrijfswagen. Toch gebeurt het nog regelmatig dat een bedrijfswagen wordt leeggehaald door criminelen.

De kosten voor deze gebeurtenis kunnen hoog oplopen. Je bent niet alleen jouw gereedschap kwijt maar je kunt waarschijnlijk ook niet meer aan je verplichtingen voldoen. Je kunt de aangenomen klussen niet afmaken voordat je nieuwe spullen hebt.
Als je geluk hebt kun je ze snel vervangen én zelf betalen. Kun je dat niet dan heb je echt een probleem en kun je zelfs in het ergste geval failliet gaan.

Verzekering

Volgende vraag is of je de geleden schade vergoed krijgt door de verzekering. Het komt nog steeds voor dat een ondernemer alleen een normale autoverzekering heeft. Met deze verzekering zijn alleen de privé-eigendommen verzekerd en niet de vervoerde goederen als gereedschap en goederen van klanten. Om ook deze goederen te verzekeren heb je een vervoersverzekering nodig.

Een verzekeraar kan eisen stellen aan te nemen maatregelen om inbraak te voorkomen. Zo kan een verzekeraar eisen dat er een alarminstallatie is of wordt geïnstalleerd die voldoet aan de SCM Alarm Klasse 3.

Bedrijfswagen beveiligen

Beveiligingen

Autoprofi Hoogeveen kan je helpen de volgende extra beveiligingen aan te brengen aan bedrijfswagens:

  • Extra deursloten
  • Raambeveiliging
  • Bearlock (versnellingsslot)
  • Double Lock deurbeveiliging
  • Alarminstallatie (SCM Alarmklasse 3)

Een extra slot op de schuifdeur voorkomt dat dieven gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot de onder andere de laadruimte. Er kan op alle deuren een extra slot worden geplaatst.

Raambeveiliging voorkomt dat criminelen via een ingeslagen raam de wagen binnen kunnen komen.
Een Bearlock versnellingsslot is een mechanische vergrendeling op de versnellingsbak die alleen met een speciale sleutel kan worden ontgrendeld. Het is dus geen elektronisch slot waar slimme criminelen iets mee kunnen.

Double Lock heeft verschillende extra sloten voor deuren, trekhaksloten, wielklemmen, trailersloten enzovoort.
Heeft jouw wagen alleen een alarminstallatie tegen inbraak dan kunnen wij deze upgraden naar SCM Alarmklasse 3. Hierbij behoort ook een hellingdetectie zodat het alarm ook afgaat wanneer men probeert de wagen weg te slepen.

Voldoende mogelijkheden

Je ziet dat er genoeg mogelijk is om jouw kostbare spullen te beschermen tegen inbraak en diefstal. Voorkom de stress die hebt na een inbraak en beveilig je spullen goed door ons te laten helpen de benodigde beveiliging aan te brengen.

Vraag advies en maak een afspraak

Neem contact op met Autoprofi Hoogeveen en vraag naar de mogelijkheden. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.
We zullen je vakkundig adviseren.
Jouw spullen zijn belangrijk voor jou dus wij zorgen ervoor dat je onbezorgd de auto kunt achterlaten wanneer je ’s avonds thuiskomt.

 Onze werkplaats

Lees nuttige artikelen in onze werkplaats!

Waarom kiezen voor Autoprofi Hoogeveen?

Om deze redenen kies je voor Autoprofi Hoogeveen:

Vragen?
Twijfel je nog, heb je vragen? Ons team met specialisten staat voor je klaar!
Inbouwspecialist
Wij zijn de specialist op het gebied van inbouw van auto accessoires
Problemen met je auto
Wij verzorgen de vakkundige oplossing van jouw autoproblemen

Direct contact

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

of bel met 0528 23 15 33