Mobiliteitspas

Autoprofi/Automat Hoogeveen zorgt ervoor dat je mobiel bent en blijft. Pech zit echter in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech is het dan zaak dat je zo snel mogelijk weer mobiel bent.
Bij Autoprofi kun je daarom de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl verkrijgen.

Met de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl ben je 12 maanden lang verzekerd van snelle pechhulp in de eigen woonplaats, Nederland én Europa!

Pechonderwegservice.nl: Dé hulp bij pech onderweg!

24 uur per dag beschikbaar

24 uur per dag, 7 dagen in de week kun je met de Autoprofi mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl een beroep doen op goede en snelle pechhulp. Om ervoor te zorgen dat de kans op pech nihil is, leveren wij de mobiliteitspas alleen in combinatie met regulier auto onderhoud.

Heb je nog geen pas of maak je nu gebruik van een dure pechhulp service? Maak dan een afspraak met ons voor onderhoud aan je auto, bus of camper, zodat je voordelig de pas van Pechonderwegservice.nl kunt aanschaffen.

De voordelen nog even op een rijtje:

 • 24/7 pechhulp in je eigen woonplaats

  De auto staat thuis op de oprit met een lege accu? De sleutels liggen nog in de auto en de deuren zitten op slot? Je hebt per ongeluk verkeerd getankt? Pechonderwegservice.nl staat voor je klaar!
 • 24/7 pechhulp in Nederland

  Pechonderwegservice.nl is bij pech snel ter plaatse. Indien mogelijk zullen wij altijd proberen het probleem ter plaatse op te lossen. In bijna 75% van alle pechmeldingen slagen wij hierin. Lukt het niet het probleem ter plaatse op te lossen dan brengen wij je naar het dichtstbijzijnde BOVAG autobedrijf.

  Wanneer je niet binnen 2 uur de reis kunt vervolgen, kun je gebruik maken van vervangend vervoer. Wij zorgen dan dat je auto de volgende werkdag naar Autoprofi in Hoogeveen wordt gebracht.

 • 24/7 pechhulp in Europa

  In alle landen die vermeld staan op de groene kaart, biedt pechonderwegservice.nl snelle pechhulp en dito service. Pechonderwegservice.nl streeft er naar je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

  Ook in het buitenland bieden wij vervangend vervoer, hotel overnachting(en) indien nodig én bij grote reparaties, terugbreng service van de auto, bestelbus of camper naar Autoprofi in Hoogeveen! Indien nodig wordt ook de caravan of aanhangwagen teruggebracht.

  Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van de pechhulp pas en hoe je deze kunt verkrijgen.

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen wij je tevens naar de website van Pechonderwegservice.nl.