Over ons

Autoprofi/Automat, een naam die synoniem staat voor kwaliteit! Sinds 1980 is Autoprofi/Automat specialist in auto-accessoires en auto-onderhoud gevestigd in Hoogeveen. Autoprofi Hoogeveen biedt een zeer uitgebreid pakket auto-accessoires en onderdelen, die door onze monteurs ook nog eens vakkundig gemonteerd kunnen worden.

Of het nu gaat om een nieuwe autoradio of een koppelingsrevisie, het is bij ons allemaal mogelijk.

Direct contact opnemen?    Bel 0528-231533

Autoprofi Hoogeveen, auto onderhoud en camper onderhoud

Occasions

Naast de verkoop van auto onderdelen en accessoires heeft Autoprofi een divers aanbod mooie occasions voor scherpe prijzen. Tevens is onze wasbox 7 dagen per week bereikbaar en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat te gebruiken.

Camper onderhoud

Wat je misschien nog niet wist is dat je bij ons terecht kunt voor onderhoud- en reparatie van jouw auto, camper of bus. Uiteraard verzorgen wij graag jouw APK en montage van banden, uitlaten, accu’s, schokdempers, etc. voor zeer scherpe prijzen.

Wij hebben eigen monteurs in dienst die vakkundig jouw meest technische vraagstukken kunnen realiseren. Naast gedrevenheid zijn onze monteurs geschoolde vakmensen die geen enkel probleem uit de weg gaan.

 

montage-auto-accessoires4

 

Contact

Heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen. Kortom, graag nodigen wij je uit om kennis te maken met ons team en ons moderne bedrijf aan de A.G. Bellstraat te Hoogeveen!