Anti-ijsdeken, voorruitfolie of ijsdek voor je auto kopen?

Met de winter in aantocht is het tijd om te denken aan een goede bescherming van de voorruit van je auto. Een anti-ijs deken, voorruitfolie of ijsdek is dan een ideaal accessoire. Het is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen en maakt het gebruik van je auto gedurende de koudere maanden van het jaar een stuk eenvoudiger.

Natuurlijk zijn er wel een aantal zaken waar je op moet letten. Lees daarom snel verder en vind daarna direct de anti-ijs deken, voorruitfolie of ijsdek die jij zoekt!

Waarom een anti-ijsdeken, voorruitfolie of ijsdek kopen?

Een anti-ijsdeken, voorruitfolie of ijsdek wordt aangebracht op de voorruit van de auto en voorkomt bij onder meer winterse buien dat sneeuw en ijs zich aan de ruit vastzetten.

Op deze manier hoef je niet extra vroeg op te staan om de grote voorruit helemaal schoon te krabben. Ook voorkomt de deken of folie dat de ruitenwissers aan je voorruit vastvriezen en flinke schade kunnen oplopen.

Anti ijsdeken of voorruitfolie voor je auto

Probleemloos de winter door

Het aanbrengen van een anti-ijsdeken, voorruitfolie of ijsdek op je voorruit biedt je een aantal zeer prettige voordelen. Allereerst hou je ’s ochtends tijd over omdat je geen grote oppervlaktes sneeuwvrij hoeft te maken in de vrieskou.

Daarnaast hoeft je auto ook niet onnodig lang stationair te blijven draaien. Je kunt sneller wegrijden en bent dus altijd op tijd op je werk of op de school van je kinderen.

 

Wintermateriaal nodig?

Bij Automat Hoogeveen hebben wij een uitgebreide collectie met functionele wintermaterialen.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een anti-ijs deken, voorruitfolie of ijsdek?

Voor het beste effect is het belangrijk om te zorgen voor een anti-ijs deken, voorruitfolie of ijsdek van het juiste formaat. Een te klein exemplaar beschermt niet de volledige ruit en met een te groot exemplaar is de kans groot dat hij te ver los waait en er alsnog sneeuw op de voorruit terecht kan komen.

Kies ook altijd voor een anti-ijs deken, voorruitfolie of ijsdek van een goede kwaliteit. Zo voorkom je dat hij scheurt en zijn beschermende werking teniet wordt gedaan.

IJsdek voor je auto kopen

Ook ideaal voor in de zomer

Als je een anti-ijs deken, voorruitfolie of ijsdek gaat aanschaffen lijkt het vooral een handig hulpmiddel voor tijdens de winter. Je kunt dit accessoire echter ook prima in de zomer gebruiken. Sta je bijvoorbeeld in de felle zon geparkeerd, dan zal de voorruitfolie ervoor zorgen dat je auto van binnen een stuk koeler blijft.

Ruime keuze in onze webshop en winkel

In onze webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment aan auto accessoires, waaronder ook een ruime selectie aan anti-ijs dekens, voorruitfolie en ijsdek. Natuurlijk kun je ook gewoon in onze winkel langskomen, zodat je altijd snel vindt wat je zoekt.

Als specialist in auto accessoires geven we je vanzelfsprekend graag een goed advies. Op deze manier koop je altijd de meest ideale anti-ijs deken, voorruitfolie of ijsdek voor jouw auto!

Heb je deze artikelen al gelezen?

We hebben meer interessante artikelen voor je klaarstaan:

Waarom kiezen voor Automat Hoogeveen?

Om deze redenen kies je voor Automat Hoogeveen:

Vragen?
Twijfel je nog, heb je vragen? Ons team met specialisten staat voor je klaar!
Inbouwspecialist
Wij zijn de specialist op het gebied van inbouw van auto accessoires
Problemen met je auto
Wij verzorgen de vakkundige oplossing van jouw autoproblemen

Direct contact

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

of bel met 0528 23 15 33