Sneeuwketting kopen of huren

Woon je in de regio Hoogeveen en ben je op zoek naar een sneeuwketting. Autoprofi Hoogeveen heeft een breed pakket aan sneeuwkettingen, uit voorraad leverbaar.

Waarom een sneeuwketting

Sneeuwkettingen bieden extra grip en veiligheid op sterk besneeuwde en beijzelde bergwegen.

Specialist in auto onderhoud regio Hoogeveen
Met een sneeuwketting rijd je veiliger bij sneeuw en gladheid, op het moment dat zelfs winterbanden tekort schieten.

Specialist in auto onderhoud regio Hoogeveen
In veel wintersportgebieden is het verplicht gedurende de winterperiode passende sneeuwkettingen bij je te hebben. Dat zie je aan een rond blauw bord met een sneeuwketting erop. De regels per land verschillen als het gaat om het gebruik van sneeuwkettingen.

 

Sneeuwketting kopen/huren Hoogeveen

Welke sneeuwkettingen?

Onze medewerkers adviseren je over de sneeuwkettingen die het beste zijn voor jou auto. Van belang is dat je sneeuwketting om het wiel van de auto past.

Steeds meer auto’s kennen een beperking als het gaat om de sneeuwketting. Doordat er te weinig ruimte beschikbaar is aan de binnenkant van het wiel moet er gezocht worden naar een andere oplossing.

Hybride, Centrax en Spikes Spider

Loop je tegen dit probleem aan dan hebben merken als RUD en Spikes Spider hiervoor speciale sneeuwkettingen. Met deze sneeuwkettingen voorkom je schade aan de auto of velgen.

Sneeuwketting kopen of huren Hoogeveen

Sneeuwketting huren

Wil je geen sneeuwkettingen aanschaffen maar ben je toch een set nodig omdat je op wintersport gaat bijvoorbeeld? Dan kun je de sneeuwkettingen bij ons huren.

Kom langs in onze winkel

Kom je er zelf niet uit met je sneeuwkettingen? Schroom niet om langs te komen bij ons in de winkel. Wij adviseren je over de juiste maat en leggen je uit hoe je de sneeuwketting goed om je banden legt.

Gerelateerde informatie:

 Wil je hulp bij de aanschaf van je sneeuwketting?

Schroom niet om je vraag te stellen!

Contact met Autoprofi Hoogeveen