Dakdrager e-bike of elektrische fiets

Ben je op zoek naar een dakdrager voor het vervoer van jouw elektrische fiets? Automat Hoogeveen verkoopt dakdragers speciaal voor het vervoer van e-bikes.

Het gemak van een e-bike

Aan e-bikes zitten veel voordelen. Het is minder dan een auto maar meer dan een fiets. Je kunt makkelijk grote afstanden overbruggen zonder oververmoeid te raken. Toch blijf je goed in beweging en lever je niet té veel inspanning. Naast dat het jezelf behoorlijk wat voordelen oplevert is het ook heel goed voor het milieu, wat natuurlijk ook best belangrijk is.

Dakdrager elektrische fiets

Het vervoer van je e-bike

Kortom, een e-bike heeft veel voordelen, maar hoe vervoer je nu precies zo'n fiets met de auto? Niet iedereen heeft een auto die groot genoeg is om e-bikes in te vervoeren, en als je dat al wel hebt is het niet altijd wenselijk om fietsen in de auto te vervoeren. Immers er is maar een beperkte ruimte in de auto, en fietsen nemen behoorlijk wat ruimte in. Gelukkig zijn daar goede oplossingen voor zoals dakdragers voor op de auto die speciaal ontworpen zijn om jouw elektrische fiets veilig te vervoeren. Wij zijn officieel Thule partner en verkopen dan ook echte Thule dakdragers in onze winkel of in de webshop.

Zware e-bikes

Een e-bike op dak vervoeren heeft één hele belangrijke beperking. De fiets mag namelijk niet zwaarder zijn dan 20kg. Dit is het maximaal toelaatbare gewicht van Thule dak-fietsendragers. Een groot voordeel voor plaatsen van zware fietsen (of kano's en ladders) op het dak bieden de Thule slide-bars. Dit zijn uitschuifbare dakdragers waarmee je het object naast de auto kunt schuiven zodat je er beter bij kunt.

Dakdragers Thule: vervoer kano's, ski's, ebikes, racefietsen
Dakdragers Thule: vervoer kano's, ski's, ebikes, racefietsen

Dakdragers bestellen in onze webshop?

Verdubbel je laadruimte

Stel, je wil graag je e-bike meenemen in de auto omdat je wilt gaan fietsen in een omgeving die verder van huis ligt. Veel mensen hebben geen plek in de auto voor een e-bike of willen graag wat ruimte overhouden voor andere spullen in de auto. Voor deze situaties zijn dakdragers ideaal. Door de elektrische fiets op de auto te vervoeren houd je een hoop ruimte over voor bijvoorbeeld je nieuwe aankopen of je vakantiespullen.

Gemakkelijk te monteren

Ben je nu toevallig niet zo'n handige klusser en zie je het niet zitten om ingewikkelde bouwinstructies te volgen zodat je een dakdrager op je auto kunt monteren? Maak je dan vooral geen zorgen, met de dakdrager van Thule is dit geen probleem! Ze zijn heel gemakkelijk te monteren zodat iedereen er mee aan de slag kan.

Mocht je hier zelf helemaal niet uitkomen dan kunnen wij de montage ook voor jou verzorgen. Terwijl jij wacht in onze wachtruimte (met een heerlijke bak koffie) monteren wij je dakdrager.

Meer weten over dakdragers?

In onze winkel vind je een compleet assortiment dakdragers

Lichtgewicht en aerodynamisch

Omdat de dakdrager van Thule relatief licht in het gewicht is is hij gemakkelijk met twee mensen op de auto te tillen. Dit scheelt je een hoop moeite en tijd! Daarnaast wil je natuurlijk niet dat zo'n dakdrager het verbruik van je auto ernstig beïnvloed. Ook daar hebben wij goed nieuws, want tegenwoordig zijn er veel aerodynamische modellen die ervoor zorgen dat het verbruik van je auto minimaal beïnvloed wordt. Dat scheelt ook weer behoorlijk in de centen.

Dakdragers kano's: verkoop en montage

Officieel leverancier van Thule

Automat Hoogeveen is officieel leverancier van Thule Dakdragers. Alle modellen van Thule zijn tegenwoordig zeer eenvoudig te monteren.

Dakdragers ebikes of elektrische fietsen

Bevestigingssystemen dakdragers

Er zijn vele soorten auto's en bijbehorende bevestigingsystemen voor dakdragers. Thule heeft voor al deze verschillende systemen een perfect passende oplossing. Denk hierbij aan:

  • traditionele squarebars
  • stille wingbars in alu of zwart
  • wingbar
  • wingbar edge
  • slide bars

Voor alle automerken

Wij hebben dakdragers voor alle automerken. Zeker de hybride uitvoeringen zoals Mitsubishi Outlander, Volvo v60, Volkswagen Golf GTE, Passat GTE,  Toyota Prius, Auris, Tesla, Audi E-tron, Volvo XC90. Deze auto's hebben geen trekhaak en dus is de dakdrager een prima alternatief.

Compleet assortiment

Autoprofi heeft een zeer breed assortiment stangen, voeten- en aanpassingsets op voorraad. Kom langs en we helpen je graag. Profiteer van de 10% meeneemkorting of laat de dakdragers door onze medewerkers vakkundig monteren.

Waarom Automat Hoogeveen?

In onze winkel vind je een assortiment met dakdragers voor o.a. kano's, e-bikes, fietsen, ski's, ladders, racefietsen en mountainbikes. Kom gerust langs bij ons in de winkel zodat wij je verder kunnen helpen.

  • Heldere communicatie over tijdsduur en kosten, dit voorkomt onverwachtse kosten.
  • Montage geregeld terwijl je wacht
  • Wij geven vakkundig advies
  • Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag

Gerelateerde informatie

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. 

Of bel ons op 0528-231533