Voertuigvolgsysteem Secret Service

Ben je op zoek naar een betrouwbaar voertuigvolgsysteem voor jouw voertuig (auto, camper, bus). Automat Hoogeveen heeft in haar assortiment het voertuigvolgsysteem Secret Service.

Voorkom diefstal van jouw voertuig

Niets zo vervelend en zorgwekkend als een gestolen wagen: het gaat immers om een dure investering. Tegenwoordig zijn voertuigen van onschatbaar belang in het maatschappelijke leven dus wanneer deze gestolen worden heeft dit impact.

De beste manier om diefstal van de wagen minder zorgwekkend te maken, en daarbij meer informatie te krijgen over waar jouw wagen of camper zich bevindt, is door middel van Secret Service. Dit is een revolutionair volgsysteem.

Wat is het voertuigvolgsysteem Secret Service ?

Het Secret Service volgsysteem is een systeem dat op de wagen of camper geplaatst kan worden. Hiermee wordt vervolgens de locatie van het voertuig in kwestie bijgehouden. Op die manier wordt bij diefstal al snel duidelijk waar het voertuig zich bevindt. Het systeem komt in de vorm van een klein kastje dat voorzien is van een accu, met een levensduur van minimaal drie jaar. De accu maakt het eenvoudig om toe te passen op bijvoorbeeld campers die in de stalling staan zonder accu. De werking van het volgsysteem is immers niet afhankelijk van de accu van de camper zelf.

Voor welke voertuigen?

Het voertuigvolgsysteem is niet alleen geschikt voor auto's en campers. Dit geldt ook voor:

  • paardentrailers
  • scooters
  • motorfietsen
  • aanhangwagens
  • boten
Voertuigvolgsysteem Secret Service

De voordelen van het Secret Service volgsysteem

Het Secret Service volgsysteem biedt enkele unieke voordelen. Zo gaat het om een product dat SCM/Kiwa goedgekeurd is en hierin tot klasse TV01 behoort. Ook is het systeem het enige type dat 4 trace technologieën toepast om heel precies de locatie van het voertuig in kwestie te bepalen, door middel van GSM, GPS, RF en LoRa.

Waterdicht en in heel Europa functioneel

Daarbovenop is het systeem IP 67 waterdicht en functioneert dus ook goed wanneer het voertuig, om wat voor reden dan ook, in het water belandt. Het volgsysteem is daarbij functioneel in alle landen van Europa. Waar het voertuig zich dus ook bevindt, het wordt in een mum van tijd gelokaliseerd. Elke 24 uur is een melding van de positie mogelijk, waardoor die op de voet gevolgd kan worden en er dus altijd controle is over de positie van het voertuig.

Ontraceerbaar voor dieven

De afmetingen van het kistje zijn erg klein - niet meer dan 115 X 38 X 24 millimeter - waardoor het haast overal in de wagen geplaatst kan worden en dus niet opvalt. Zo kunnen dieven het onmogelijk traceren en ben je ze steeds een stapje voor. Tenslotte staat het volgsysteem 3 jaar onder garantie en hoef je er geen duur abonnement voor te betalen.

De voordelen op een rij:

Specialist in auto onderhoud regio Hoogeveen De Secret Service is een SCM/Kiwa goedgekeurd product (klasse TV01)
Specialist in auto onderhoud regio Hoogeveen Enige systeem met 4 trace technologieën  (GSM/GPS/RF/LoRa) voor een optimale positie bepaling
Specialist in auto onderhoud regio Hoogeveen Waterdicht (IP67)
Specialist in auto onderhoud regio Hoogeveen Dekking in heel europa
Specialist in auto onderhoud regio Hoogeveen Elke 24 uur positie melding
Specialist in auto onderhoud regio Hoogeveen Opsporing via meldkamer
Specialist in auto onderhoud regio Hoogeveen Geen inbouwkosten en klaar terwijl je wacht
Specialist in auto onderhoud regio Hoogeveen Geen abonnementskosten
Specialist in auto onderhoud regio Hoogeveen 3 jaar garantie
Specialist in auto onderhoud regio Hoogeveen Zeer geringe afmetingen: 115x38x24mm
Specialist in auto onderhoud regio Hoogeveen Niet traceerbaar voor dieven

Waarom Automat Hoogeveen?

In onze winkel vind je een assortiment met talloze auto accessoires. Kom gerust langs bij ons in de winkel zodat wij je verder kunnen helpen.

  • Compleet assortiment met betrouwbare auto accessoires
  • Vakkundig advies door onze medewerkers
  • Inbouw van het voertuigvolgsysteem (indien je dit wenst)

Gerelateerde informatie

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. 

Of bel ons op 0528-231533